Online Clearing & Blessing - BewustZijn Centrum CH

Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Online Clearing & Blessing

Healing & Coaching

Online Clearing & Blessing

60 min € 45,-Dit is een Clearing & Blessing op afstand terwijl je gewoon lekker thuis bent. Ik stem mij altijd persoonlijk af op jou af. Deze Clearing & Blessing werkt net zo krachtig als wanneer er fysiek contact is. Afscheiding bestaat immers niet, wij zijn allen afkomstig van de Bron en verbonden met "al wat is". Wij zijn In eenheid verbonden zowel op afstand als fysiek en maakt voor mij en ons samen geen enkel verschil om met jou te mogen werken.

We maken een afspraak voor de Clearing & Blessing op afstand en spreken van te voren een tijdstip af. Hierna kun je lekker ontspannen gaan liggen op de bank of je bed en gaan ontvangen!
De Clearing duurt ongeveer drie kwartier en deze Clearing schoont jou op, maakt ruimte, transformeert en geeft harmonisatie en balans.


"Er komt weer rust, ontspanning en ruimte!"

Tijdens deze Clearing worden jouw 12 lichaamssystemen opgeschoond en geactiveerd. Er volgt een volledige opschoning en verwijdering van o.a.
  • entiteiten(zware energieen) en androgyne wezens
  • symbolen, implantaten...en meer!
  • zal de angstmatrix worden omgezet naar Liefde en Mededogen
  • wordt er gebruik gemaakt van de kosmische virusscanner
  • alle chakra’s worden opgeschoond, opgevuld en weer geactiveerd.

Daarnaast ontvang je tijjdens deze online Clearing & Blessing ook nog als extra een Trinity Blessing.
Deze blessing is een krachtige zegen met de energie op het hoofd, wat de energie in jouw leven in beweging zet en (spiritueel) inzicht brengt. Het brengt jou spirituele Groei!


Kom in je kracht en leef je ware zelf! Afspraak maken?


Welke Healing?Een afspraak maken???  stel je vraag
06-55724538 of mail naar  info@bewustzijncentrumch.nl


Let Op! :Mensen met een psychisch verleden (zoals schrizofenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan cursussen, trainingen of spirituele behandelingen.
De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.
Het is de verantwoordelijkheid van cursisten of clienten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding van een cursus of training of als daar tijdens uw behandeling naar gevraagd wordt.
Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In het geval van twijfel is het raadzaam om een specialist(dokter, (huis)arts.ect.) te raadplegen en adviseer ik de cursussen of training vermeld op deze site en alle spirituele behandelingen niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist.
Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training, cursus of spirituele behandeling worden ontzegd. Deze training zijn geen vervanging voor medische behandelingen.
graag verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud