Raster Healing - BewustZijn Centrum CH

Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Raster Healing

Healing & Coaching

"Jouw Goddelijke blauwdruk laat jouw ware essentie zien"
...

 Dit is een behandel methode, waarbij ik werk met Raster energie.

De Universele Bron is het leven en het bewustzijn van het gehele universum, alles wat is, komt voort uit de Bron. Jouw individuele bewustzijn is niet afgescheiden van het universele bewustzijn van de Bron...wij zijn spiritueel goddelijke wezens en prachtig en uniek!
Wij allen hebben een auraveld. Om je auraveld heen bevind zich een geometrisch structuur, die verbonden is aan een energetisch netwerk. Dit netwerk ligt om de aarde heen en heet de Axitonale lijnen of Raster energie. In het Universum bevinden zich ook energetische lijnen. Dit netwerk van lijnen heet de Galaxitonale lijnen en vormen ook een raster.

Axitonale en Galaxtionale lijnen

De Axitonale lijnen en de Galaxtionale lijnen, deze rasters zijn beiden verbonden met elkaar. Wij zijn verbonden met deze lijnen of rasters en je kunt dit raster als een blauwdruk zien. Deze blauwdruk vormt een verbinding met ons Hogere Zelf ( I Am Presence) en de innerlijke leiding van de Universele Bron.
Werken met de raster energie zorgt ervoor, dat je herstelt word met jouw persoonlijke blauwdruk. De energie word als het ware opnieuw ‘herbedraad’ tussen jou, de aarde en het universum.

Jouw Goddelijke Blauwdruk

Door allerlei omstandigheden in ons leven kunnen er verstoringen zijn in ons lichaam en geest. Fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal raak je als mens dan in onbalans op verschillende manieren. Er zijn nu stempels (energetische blokkade) op je blauwdruk gezet, die er voor zorgen dat je jouw innerlijke autoriteit buiten jezelf gaat zoeken. Je kunt niet goed (meer) in je WARE ZELF gaan staan. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om afhankelijk te worden van geluk buiten jezelf en dingen doen of zeggen wat anderen ook vinden. Dit leidt tot angst, onderdrukking en controle.Terwijl het nu juist de bedoeling is, dat wij mensen onze volledige potenties mogen gaan benutten.


Hoge frequentie trilling
Door te werken met een hoge frequentie trilling, kunnen alle stempels en/of energetische blokkades gereinigd en weer hersteld worden. Er vindt heling op diepgaand niveau plaats in vele lagen van ons systeem. Het zelf genezend vermogen wordt tevens geactiveerd. Jouw aura en je chakra systeem wordt hierdoor hersteld. Je originele Goddelijke blauwdruk wordt hersteld. Uiteraard leidt dit tot meer inzicht en bewustwording. Je wordt je weer bewust van je eigen Goddelijke vonk.Kom in je kracht en leef je ware zelf! Afspraak maken?

"Herstel je ware kracht en ontdek je goddelijke vonk!"
Welke Healing?Een afspraak maken???  stel je vraag
06-55724538 of mail naar  info@bewustzijncentrumch.nl


Let Op! :Mensen met een psychisch verleden (zoals schrizofenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan cursussen, trainingen of spirituele behandelingen.
De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.
Het is de verantwoordelijkheid van cursisten of clienten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding van een cursus of training of als daar tijdens uw behandeling naar gevraagd wordt.
Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In het geval van twijfel is het raadzaam om een specialist(dokter, (huis)arts.ect.) te raadplegen en adviseer ik de cursussen of training vermeld op deze site en alle spirituele behandelingen niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist.
Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training, cursus of spirituele behandeling worden ontzegd. Deze training zijn geen vervanging voor medische behandelingen.
graag verwijs ik je door naar de algemene voorwaarden
Terug naar de inhoud