Mahatma Avatar van Synthese practitioner - BewustZijn Centrum CH

Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Mahatma Avatar van Synthese practitioner

Spirituele Trainingen
...
 
TIJDENS DEZE PRACHTIGE 3 DAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET
DE MAHATMA ENERGIE
...

Let op! er staat geen nieuwe training gepland
Direct aanmelden? klik hier


Energie van het gouden tijdperk
De Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om,dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid. De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld, maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.   
De Mahatma is letterlijk het collectief van de Opgestegen Meesters, welke alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen, die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.
In deze training werken we overigens niet met symbolen, want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen. Jouw connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept, waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana, oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd, waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent en niet slechts een doorgeefluik,zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zult letterlijk een energiepilaar worden, die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces, waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige Healingen te kunnen geven.
Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zult gedurende deze training activaties gaan ontvangen, die het o.a. mogelijk maken, dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. Het contact met je hogere zelf wordt hersteld, jouw lichtlichaam wordt geactiveerd, waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt ook een zeer diepgaande DNA activatie, dat een zeer positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei, waardoor je veel sneller kan evolueren. En... je ontvangt een persoonlijk practitioner healing team, waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders.
Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te kunnen geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk, daarom kan deze energie je een enorme boost in jouw transformatie proces geven.

En ....nog veel meer!

Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen.

 • Clearing (opschoning van je 352 chakra's en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten etc.)
 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum)
 • Openen en activeren van de aardester
 • Mahatma activatie niveau één
 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel)
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde
 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba)
 • Mahatma activatie niveau twee
 • Licht frequentie verhoging
 • Vinger chakra’s activatie
 • Pijnappelklier activatie (derde oog)
 • Helen oefenen
 • Practitioner vortex leren geven
 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael)
 • Activering van het Violette vuur
 • Ascensie meditatie
 • Mahatma activatie niveau drie
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen
 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team
 • DNA opschoning en activering
 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen
 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening)
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti
 • Teachings: Ik Bewustzijn vs. Eenheidsbewustzijn
 • Teachings: Integriteit
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf

"Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God,
Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel"

Doorgroei mogelijkheden

Deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een 3 daagse workshop en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie.

Het is niet vereist om eerst deze driedaagse Mahatma Practitioner te volgen alvorens men de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen.
Maar door velen wordt het echter wel ervaren als een zeer fijn opstapje en kennismaking met de energie, waardoor je een goede en stabiele fundering legt voor wanneer je de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen.

Als men na deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner de behoefte voelt om verder te groeien dan is er de mogelijkheid om de Mahatma Avatar van Synthese Master te volgen bij Senia & Freya Melchizedek, met daarna eventueel de twee Mahatma Avatar Advanced trainingen. Wil je dan nog een stap verder dan wordt het mogelijk om de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer te volgen. Met deze training leer je op een zeer hoog niveau werken met energie en hoe je deze kan inzetten voor jezelf en anderen. Dit is een zeer bijzonder en heilig pad wat je aflegt waarop jij jezelf dienstbaar opstelt voor de gehele mensheid.
Er is namelijk geen afscheiding; ...help je jezelf dan help je de wereld!


De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & trainers.
Direct inschrijven???  klik HIER
06-55724538 of mail naar info@bewustzijncentrumch.nl


Adres: de Drie Kronen 27, Enkhuizen
Tijd: 9:30u t/m +/- 17:00

Wat neem je mee:
 • Een (dikke) mat waar je lekker op kunt liggen en wellicht een kussentje en een dekentje
 • Een pen en schrift om notities te kunnen maken
 • Een flesje water wat afgeloten kan worden


Thee, water en fruit is de gehele dag aanwezig
Wel zelf graag je lunch meenemen.Terug naar de inhoud