Circle of Song - BewustZijn Centrum CH

Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer informatie of  het maken van een afspraak:    06-55724538  of   info@bewustzijncentrumch.nl
Voor meer info:
06-55724538  
Ga naar de inhoud

Circle of Song

Healing Circles
Deze prachtige Circle of Song word gehouden in Enkhuizen in het BewustZijn Centrum CH. We zingen samen vanuit eenheidsbewustzijn, meditatie en gebed.

Dit evenement wordt begeleid door Mariam (Eva van Nieuwburg en Frans de Visser) en bestaat uit meditatie, zang, verbinding maken met spirituele gidsen, engelen en energiewerk. Gezamelijk maken we  gebruik van onze eigen stem en het gecombineerde helende effect van samen zingen.
Iedereen is welkom, ook zonder zang ervaring.


"Samen creëren we de symfonie van de ziel"

                                 
Door samen te zingen vanuit de ziel ontstaat er een voelbaar helend veld. We nodigen ook gidsen en engelen uit ter ondersteuning. Zij kunnen ons helpen om energie in beweging te zetten, te transformeren en ons meer en meer in afstemming te brengen met onze ziel.

Tijdens Circle of Song gaan we het hebben over de kracht van klank, ga je zelf leren voelen hoe je energie kunt transformeren met behulp van klank en leer je onderscheid te maken tussen de verschillende kwaliteiten van de verschillende klanken. Circle of Song heeft een voelbaar transformerend effect en je neemt de fijne energie van de middag mee terug naar huis.
Reserveringen: www.mariamagency.com

AGENDA
geen evenementen geplaatst

LOCATIE
de Drie Kronen 27
1601 MT Enkhuizen
Terug naar de inhoud